Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Beleef uw regio op een geheel ander niveau...

... met een ballonvaart in Turnhout! Maak eens een tripje in de lucht en ontdek de vrijheid in de hoogte. Het heerlijke vergezicht maakt u werkelijk sprakeloos.

Ballonvaart

Hoog zweven boven de begane grond, ver weg van alles. Lijkt u dit wat? Dan bent u bij Yves Lannoy Ballooning aan het goede adres. Een ballonvaart in Turnhout is nog nooit in zo’n goede handen geweest: reglementering, veiligheid en klantvriendelijkheid én de nodige portie plezier en amusement allen onder één dak... of moeten we zeggen in één ballon?

Ballonvlucht

Geruisloos zweven in een luchtballon, genietend van een stralend zonnetje en een prachtig panorama. Niets is te mooi om waar te zijn bij Yves Lannoy Ballooning. The place to be voor een ballonvlucht waar u altijd al van heeft gedroomd. Voel u vrij, veilig en heerlijk lekker verwend hoog in de lucht dankzij een ballonvlucht in Turnhout! Maak u maar alvast klaar voor de vlucht van uw leven.

Cadeaubon

Een ballonvlucht in Turnhout vormt het ultieme cadeau voor eender welke gelegenheid. Een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, Valentijn en ga zo maar verder. Wilt u uw familielid, partner of vriend een onvergetelijke belevenis bezorgen? Bij Yves Lannoy Ballooning bent u aan het goede adres voor dergelijk cadeau: een goede viering gegarandeerd! 
Specialiteiten

Een ballonvaart in Turnhout: een belevenis als geen ander.

Een ballonvaart in Turnhout beleven is een waar avontuur. Denk maar eens aan de adrenaline die door uw bloed giert wanneer u de grond onder uw voeten langzaamaan ziet verkleinen! Of aan het moment dat u dat prachtige panorama ziet hoog in de lucht. U voelt zich werkelijk vrij als een vogel, een heerlijk gevoel om eventjes weg te zijn van het dagdagelijkse leventje.

Heeft u al eens een ballonvaart meegemaakt? Dan zal u hoogst waarschijnlijk vanzelf beamen dat het een ervaring is als geen ander. Een ballonvaart in Turnhout is dan ook iets dat u aan iedereen kunt toewensen, dus misschien wenst u een ballonvaart cadeau te geven aan een vriend of familielid? Of aan een goede collega? Een exclusieve ballonvaart vormt het perfecte geschenk voor iedereen, voor zowel jong als oud. Relatiemarketing, verjaardagen, personeelsfeestjes, huwelijken, bij Yves Lannoy Ballooning is alles mogelijk.

U leest het goed, onze ballonvaarten zijn mogelijk voor zowel particulieren als voor bedrijven. Voor deze laatste groep kan u ons bijvoorbeeld inschakelen voor teambuildings en incentives, maar ook voor bijvoorbeeld een promoballon. De naam van uw bedrijf hoog in de lucht? Een ballonvaart in Turnhout zet uw wensen om in werkelijkheid.

Een ballonvaart in Turnhout gaat als volgt in zijn werking:
• We ontmoeten elkaar een uur voorafgaand aan de ballonvlucht
• Na enkele inlichtingen en tips gaan we de hoogte in voor minstens één uur lang
• Na de landing kunt u genieten van een afscheidsreceptie met een glaasje fris of bubbels
• Tot slot ontvangt u een certificaat als mooi aandenken

Veiligheid en plezier ten top met een ballonvaart in Turnhout.

Iedereen voelt zich graag koning, maar wat denkt u van een uurtje koning in de lucht? Met een ballonvaart in Turnhout kunt u zich uitleven naar hartenlust: een mooi uitzicht, heerlijk deinend op het ritme van de wind. Het bezorgt u een intens gevoel, waaraan u nog jarenlang zal terugdenken. In het gezelschap van uw vrienden, familieleden of collega’s kunt u bovendien ook nog eens genieten van de lachende en eveneens genietende gezichten rondom u heen.

Bovendien staat u veiligheid voorop bij Yves Lannoy Ballooning. We vormen een uiterst bekwame onderneming om uw ballonvaart in Turnhout gegarandeerd tot een goed einde te brengen. Rekening houdende met uw veiligheid en gezondheid, zorgen wij voor een zacht stijgen en dalen, zodat u geen last ondervindt van de hoogte en temperatuur.

Een ballonvaart in Turnhout is een unieke ervaring die u vast en zeker eens beleefd moet hebben. Wilt u meer informatie omtrent onze werking en onze voorwaarden? Dan kunt u ons steeds contacteren op het nummer +32478515730 of via het e-mailadres info@ballonnetjevaren.be.
© 2014-2017 Yves Lannoy Balloonings EM
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Yves Lannoy Balloonings EM
Ambachtsstraat 12
2450 MEERHOUT
Tel.: +32 478515730
GSM: +32 478515730
Contacteer ons